top of page

Openbare percussieworkshop 21 mei

Wij verzorgen onze workshops over het algemeen voor bedrijven en tijdens opleidingen. Besloten evenementen dus. Maar hoe laat je geïnteresseerden dan ervaren hoe onze workshops verlopen? Precies om die reden organiseerden we op zondag 21 mei een openbare workshop in Utrecht. Dit was een workshop zoals we die altijd uitvoeren, maar in dit geval met een groep mensen die elkaar niet al kenden via werk of een training. En ook dan doet muziek wonderen; zonder enige uitzondering deed iedereen enthousiast mee en men zocht elkaar op om er een succes van te maken.

Bovendien ervaarden de deelnemers hoe belangrijk ritme, teamwork en communicatie zijn als je een samen percussiestuk uit moet voeren. De parallel met praktijksituaties tijdens hun werk werd al snel gemaakt. Dus naast het fun-element van onze workshop, leren de deelnemers ook wat belangrijk is voor bedrijven en teams die willen groeien, veranderen en verbeteren.


Enkele reacties van de deelnemers:


"Het team van Business Beat geeft samen het voorbeeld van hoe het samenwerken kan en hoort te gaan. Jullie zijn eigenlijk het mini-voorbeeld van een grote organisatie."

"We hebben ontzettend leuk gevonden om de workshop te volgen. Het gaf vreselijk veel energie. Heerlijk!" "De energie van jullie is top. Jullie nemen de deelnemers heel goed mee in wat er gaat gebeuren en wat ze moeten doen. Dit is voor iedereen te doen, zelfs als ritme niet je beste kant is."

"De interactie in en tussen de instrumentgroepjes, geeft mij zeker een mooi beeld hoe afhankelijk je bent van samenwerken! En hoeveel verder je kan komen!"

"Wat een dergelijke workshop doet is collega's van alle niveau's samenbrengen en uit hun comfortzone halen. Dat dus precies de bedoeling. De sleur en het oude denken moet er uit."


Comments


bottom of page