top of page
Color logo - no background_edited.png

PERCUSSIE WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN

White logo - no background.png

Om medewerkers beter te laten samenwerken

Welkom bij Business Beat, waar zakelijk succes een ritme heeft! Onze percussieworkshops zijn geen ‘gewoon getrommel’ - we nemen teambuilding en communicatie serieus, met een vleugje humor. Samen componeren we een muziekstuk waarin elk teamlid een unieke rol speelt. Gebruikmakend van diverse instrumenten, leer je niet alleen je eigen partij, maar perfectioneer je ook de harmonie met je eigen groepje en de rest van het orkest. Onze workshops gaan verder dan de standaard teambuilding; het is een muzikale ervaring die de parallellen tussen muziek maken en bedrijfsdynamiek blootlegt. Neem de lessen mee en ontdek hoe je met deze ervaring de samenwerking en communicatie binnen jouw organisatie kunt verbeteren.

Muziek stimuleert teamwork, communicatie en leiderschap

WORKSHOP

We werken samen aan een percussiestuk en voeren dat uit in de workshop. Door actief samen te spelen en gebruik te maken van verschillende muziekinstrumenten, ervaren de deelnemers op intensieve en muzikale wijze wat teamwork, leiderschap en heldere communicatie betekenen. Daarnaast stimuleert muziek hun creativiteit en motoriek.

We gebruiken verschillende soorten percussie-instrumenten die elkaar aanvullen. Elk instrument, en dus elke deelnemer, speelt een belangrijke rol in het muziekstuk. Op de achtergrond 'mee trommelen' is dus geen optie. Inzet en samenwerking zijn vereist. Onder leiding van de workshopleider en zijn team werken de deelnemers in groepjes aan hun muzikale bijdrage. Dit vereist dat ze naar elkaar luisteren en met handen en voeten werken. Multitasken dus. Voor velen zal het voelen alsof ze weer voor het eerst autorijden.

De workshop kan een op zichzelf staand evenement zijn, maar kan ook gebruikt worden als een praktisch en leuk onderdeel van een training, teambuildingsessie, off-site meeting, cultureel programma of feest.

DSC01079.jpeg
IMG_4780-lr_edited.jpg
ca649cfa-9cf9-4f29-af78-9b98d088dc94.JPG
e-office_20apr23_pics_edited.jpg

VIDEO

Deze video toont een samenvatting van een workshop die wij onlangs hebben uitgevoerd.

SAMENVATTEND

  • Workshop 90 minuten

  • 10 - 45 deelnemers

  • Nederlands of Engels gesproken

  • Onder leiding van 3 ervaren muzikanten

  • Gebruik van professionele instrumenten

  • Afgestemd op uw team, doelen en uitdagingen

Naast onze workshop bieden we ook interactieve motivational speeches aan voor grotere groepen en trainingen (samen met een partner) over een beter welzijn en samenwerking binnen organisaties. Neem contact met ons op voor meer informatie.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

IVO KOUTERS - Partner KOUTERS VAN DER MEER

"De afgelopen maanden hebben wij veel gepraat binnen ons bedrijf over beter samenwerken op basis van ons nieuwe bedrijfsmodel. Met Business Beat hebben wij samenwerken in de praktijk gebracht. Het traject ‘van praten naar doen’ werd op ontspannen manier en met humor begeleid door Nico, Tim en Mark en daarbij werd op een natuurlijke manier de link gelegd tussen muziek maken en onze professie. Muziek verbindt, ontspanning verbindt, humor verbindt. Wij zullen het nog vaak over Business Beat hebben!”

Ivo Kouters_round.png
Jan de Harder.png

JAN DE HARDER - Partner SOLVENTA

​"Onze dag werd afgesloten door Business Beat. Onder leiding van Nico, Juan en Mark werkten we samen aan een percussiestuk. Door actief samen te spelen en gebruik te maken van de vele verschillende muziekinstrumenten, ervoeren we op intensieve en muzikale wijze wat teamwork, leiderschap en heldere communicatie betekenen. Een absolute aanrader!"  (meer: https://bit.ly/3EDWBkk )

KOEN THIJSSEN - CEO INSIFY

​"Super goede workshop over het belang van een duidelijke drumbeat bij vergaderingen binnen de organisatie, en de vrijheid die dit ritme met zich meebrengt. Geen enkele andere workshop laat je team dit op zo'n leuke manier ervaren. De sessie met Juan en zijn team was het absolute hoogtepunt van onze jaarlijkse off-site, met heel veel superenthousiaste reacties van medewerkers."

Koen Thijssen.png
Emma Ozinga.png

EMMA OZINGA - Officemanager PACMED

"Business Beat heeft ons een heerlijk energieke en muzikale middag bezorgd. Met veel enthousiasme en kunde heeft Juan met zijn mensen ons begeleid en uiteindelijk hebben we samen als team mooie muziek kunnen maken, door goed samen te werken! Een super geslaagde teambuilding activiteit en een perfecte start naar onze viering van de productlancering."

CAROLINA CALZOLARI - Programmamanager THNK

"De Business Beat drumsessie onder leiding van Juan was een prachtige ervaring in ons leiderschapsprogramma. Na twee dagen van het verkennen van zeer logische en technische onderwerpen in ons programma, hielp de percussieworkshop onze deelnemers (en mijzelf) om meer geaard en verbonden met ons hart te voelen. De sessie was speels en leuk en hielp ons de kwetsbaarheid te ontdekken van het samen proberen iets nieuws te leren - ik raad het ten zeerste aan!"

Carolina.png

ONS TEAM

Wij verzorgen onze workshops met dit team bij u ter plaatse

bottom of page